training & advies


Basisscholen mogen 15% van de onderwijstijd aan Engels besteden. Hoe gaat uw school deze uren invullen? Waar en wanneer begin je, en gaat dit dan niet ten koste van onderwijstijd voor andere vakken? En beheersen de leerkrachten het Engels wel voldoende om meer met Engels te doen op school? 100 uur Engels heeft concrete en praktische oplossingen voor dit soort vraagstukken, en kan uw school op weg helpen op het gebied van Vroeg Engels.

Goed nieuws: U hoeft niet eerst uw hele team naar Engeland te sturen om te kunnen beginnen met Vroeg Engels op uw school! Wij kijken naar uw wensen en naar wat er nu al aan kennis en materiaal aanwezig is op uw school. Vervolgens beginnen we daar waar de meeste winst te behalen is, en daar waar snel mee gestart kan worden.

100 uur Engels kan uw school bv ondersteunen door direct lessen op te starten en de vaste leerkrachten “on the job” te trainen. We kunnen ook korte trainingen en workshops verzorgen onder schooltijd, terwijl onze docenten met uw leerlingen aan de slag gaan met een superleuke Engelstalige activiteit. Door slimme combinaties te maken, kunnen we in korte tijd veel bereiken.

100 uur Engels streeft ernaar om uw team de kennis en middelen te geven om zélf het Vroeg Engels binnen de school verder vorm te geven. Onze docenten en specialisten zijn slechts tijdelijk als gastdocent of trainer in uw school om projecten uit te voeren en kennis over te dragen.

Mocht u een (tijdelijke) vacature hebben, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij kunnen een passende docent zoeken of één van uw huidige leerkrachten trainen om Vroeg Engels aan te bieden op uw school. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: merel@100uurengels.nl.