spoedcursus Engels voor kinderen


Gaat u emigreren en gaat uw kind binnenkort naar een Engelstalige of internationale school? Bereid uw kinderen voor op dit avontuur met onze spoedcursus Engels voor kinderen! 🇬🇧

Wij hebben momenteel per direct ervaren docenten beschikbaar in: Den Haag, Delft, Breda en de Utrechtse Heuvelrug.

spoedcursus Engels voor kinderen

De spoedcursus is een intensief maatwerk programma (privéles Engels) waarmee kinderen binnen enkele maanden voorbereid worden op Engelstalig onderwijs. Dit is geen “standaard” cursus Engels, het aanbod en tempo wordt afgestemd op het niveau en de leerstijl van uw kind. In sommige gevallen kunnen kinderen uit 1 gezin samen les volgen.

De lessen vinden plaats onder schooltijd, op de school van uw kind(eren). Bij uitzending of emigratie is dit in overleg met de school vrijwel altijd mogelijk. Wij adviseren om minimaal 2 lessen per week te volgen tot aan vertrek.

Lees hier wat je zelf kan doen om je kinderen voor te bereiden op een nieuwe school in het buitenland.

maatwerk & speelse aanpak

De lessen zijn intensief maar vooral heel erg leuk! We hebben een speelse aanpak en leren kinderen o.a. Engels door samen leuke activiteiten te doen. Hierbij kijken we goed naar het kind zelf: wat vindt hij/zij leuk en wat voor materiaal en onderwerpen passen daar goed bij? Wij maken gebruik van verschillende leerlijnen, kinderboeken, online resources en (digitale) spellen.

image

Uniek is dat wij uw kind tijdens onze lessen niet alleen laten kennismaken met de Engelse taal, maar ook voorbereiden op Engelstalig onderwijs: de instructie is Engelstalig en we bieden leerlingen ook curriculum vakken aan in het Engels. Bv een biologie les! Iedere leerling leert bij ons hoe je in het Engels kan rekenen (de reken vocabulaire) en spellen. Alle vaardigheden komen aan bod (lezen, schrijven, spreken), de nadruk ligt voornamelijk op de spreekvaardigheid en begrijpend lezen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan kunt u ons bellen of mailen. Klik hier voor onze contactgegevens.