vacature freelance docent robot workshops


freelance docent gezocht (m/v) met 💛 voor kinderen & spelenderwijs leren

Onze nieuwe robot workshops WE 💛 ROBOTS zijn een succes! Deze workshops zijn oorspronkelijk ontwikkeld als Engelstalige activiteit voor basisscholen. Maar de fun factor en educatieve waarde is zĂł hoog dat we de workshops nu ook in het Nederlands aanbieden. Op scholen, bso’s en evenementen.


Voor diverse opdrachten in Den Haag en Delft ben ik op zoek naar een freelance docent die deze superleuke workshops kan verzorgen. Gem. 2 uur per week, tussen 14.00 en 17.00 op dinsdag- en/of donderdagmiddag op freelance basis. De eerste workshops starten in september.

Jouw achtergrond is bijvoorbeeld: pedagogisch medewerker, onderwijsassistent, leerkracht (in opleiding).

Als je verstand hebt van programmeren dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! Maar je moet er wat mij betreft vooral INTERESSE in hebben. En plezier hebben in het werken met kinderen!


Wij programmeren geen ingewikkelde dingen op de computer; wij laten kinderen spelenderwijs kennismaken met enkele basics van programmeren mbv robots > logica, vooruitdenken, problemen oplossen, samenwerken.

Interesse? Neem dan contact op via: merel@100uurengels.nl

ICT professionals & bedrijven

Heb je veel ervaring met techniek en ICT, of ben je bv werkzaam als programmeur? Of ben je eigenaar/manager van een IT bedrijf? En lijkt het je interessant om (persoonlijk of als bedrijf) een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie ICT-ers en programmeurs? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen!

merel@100uurengels.nl